skip to Main Content
Meniu
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
tapiteria

Tapițeria din Sala de Protocol reprezentând intrarea lui Mihai Viteazul pe fundal (reflectandu-se zonele industriale) reprezintă o lucrare importantă și a fost incredințată d-nei Titina Comșa – una din cele mai renumite artiste plastice din Romania.Această tapițerie a fost realizată la Mân. Voroneț cu dimensiuni de 5/3m și greutate de 52 kg)

Întreprinderea Refractara a executat placaje de caramidă refracatară pentru o mai bună antifonare a pereților. Pentru nuanțarea acestor placaje întreprinderea Porțelanul s-a ocupat cu glazurarea lor, respectiv candelabrele de porțelan de la etaj stau mărturie pentru rezistența lor.

Vitraliile Casei de Cultură (din partea dreaptă) au fost confecționate în atelierele Patriarhiei Ortodoxe București.

Întreprinderea de Industrie locală Sebeș prin dir. Gliga Liviu a executat lambriurile din sala de specatacole din lemn de toubant (specie superioară de molid) respectiv scaunele din sala de spectacole și de conferințe și ușile interioare.

tablouri
int5

Pe lângă acestea se pot enumera materialele Intreprinderii de marmura Simeria, Intreprinderii de Industrie locală Sebeș sau ale Combinatului Slatina (ferestre aluminiu în premieră națională).

Sculpturi și tablouri de artiști români de o mare valoare artistică.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Back To Top